Mercedes Benz S-osztály

Az új S-osztályt nem lehet nem észrevenni. Külső megjelenése a stílusos magabiztosságot sportos eleganciával kapcsolja össze. A feszültséggel töltött tetővonal, a háromdimenziós kialakítású hűtőrács, valamint az innovatív fényszórók és hátsó lámpák, modern LED-es technikával, kiemelik az S-osztály hightech-karakterét és ezzel megjelenésében is hangsúlyozzák vezető szerepét a világ limuzinjai között.

A limuzin már álló helyzetben is olyan benyomást kelt, mintha bármelyik pillanatban sprintelni kezdhetne. Az új hűtőrács négy lamellával rendelkezik, a markáns motorháztető és a tiszta körvonalú LED-es nagyteljesítményű fényszórók uralják a gépkocsi orrát.

A konvex és konkáv felületek játéka sportos dinamikát kölcsönöz a gépkocsinak. A far sportos-elegánsan zárja le a vízszintes vonalakat, melyek a hatásosan megjelenést szélességükkel hangsúlyozzák. Az új LED-es hátsó lámpák távol kerültek a csomagtartófedéltől és gondoskodnak az egyedülálló éjjeli megjelenésről.

Mercedes Benz S-osztály

Az atmoszféra a nagyvonalú utastérben a lehető legkellemesebb a jó közérzethez, pihenéshez és a koncentráláshoz a munkára. Harmonikusan összehangolt anyagai és színvilágával az exkluzív belső tér egyöntetű benyomást kelt. A finom kidolgozás és az igényes felületek manufakturális jelleget közvetítenek és vonzzák a szemet.

Már az első pillantásra feltűnő: a végigfutó fa díszléc. A modern designnal szélességet és nyugalmat sugároz. Igényes, alumínium kezelőszervek és fémes hatású kapcsoló-felületek, gyöngyház fényezéssel testesítik meg a Mercedes-Benz minőséget.

A melegfehér belső világítás és az extraként rendelhető hangulatvilágítás, hét színharmóniával meghittséget sugároz. A világítóegységek stílusosan és finoman eloszlanak az egész utastérben, például megvilágítják az ajtónyitó fogantyúk mélyedéseit az ajtókban, valamint az első utas lábterét is. A szintén megvilágított, innovatív kijelzőegység a vezető előtt, a kombinált műszer és a fejegység számára, két nagy, 31,2 centiméteres TFT-kijelzőből áll.

 
Bővebb információ>>