Mercedes Benz CLA-osztály
 
Irányt mutat az áramlatoknak.

Külső megjelenés – nonkonformista forma.

Alig vonta magára az új CLA a figyelmet, máris szakít a régi szokásokkal. A kifejező design új kifejezést kölcsönöz a dinamikus coupé formának:

Oldalai feszesen íveltek. Fara mélyen az aszfaltra lapul. Az avantgarde részletek nem tetszenek mindenkinek – csak annak aki számít. Ez a Mercedes-Benz tudatosan emelkedik ki a többiek közül, miáltal a középpontba kerül. Hiszen nem a szokásostól való eltérés, a váratlan, a meglepő az, ami magára vonja tekintetünket? Az első pillantásra.

Mercedes Benz CLA-osztály

Az uniformizáltság nem tartozik a CLA normái közé. Ahelyett, hogy hagyná magát beskatulyázni, az utastér szokatlan ellenpontokkal ragadja meg:

A dinamikus levegőfúvókák egy sugárhajtóműre emlékeztetnek. A műszerfal a kétcsöves kombinált műszerrel sportos, technika-orientált megjelenéssel rendelkezik, olyan rendkívüli részletekkel, mint az ezüstszínű számlapok, és a piros mutató-betétek. A nagy, szabadon álló kijelző is magára vonja a tekintetet, és a 3 küllős multifunkciós kormány, 12 funkciógombbal már álló helyzetben is a tökéletes kontrollt jelképezi. 

Amint pedig helyet foglalt az integrál-hatású sportülés

 
Bővebb ismertető>>